Sinds 1977 wordt op de eerste zaterdag in augustus in Rijsbergen de Boerendag georganiseerd. Het dorp keert ieder jaar even terug naar grootmoeders tijd. In de afgelopen 4 jaar kon het evenement maar 1 keer doorgaan: in 2019. In 2018 kon het evenement niet doorgaan vanwege de hitte. In 2020 en 2021 gooide het c98oronavirus roet in het eten. Dat heeft gevolgen voor de beschikbaarheid van helpers bij het opbouwen, afbreken en tijdens het evenement.

De ploeg waar de organisatie op kon bouwen tijdens de opbouw van het evenement is aan het vergrijzen. Dat betekent dus dat er nieuwe jonge mensen nodig zijn die het stokje overnemen. Anders kunnen we de vele bezoekers niet de kwaliteit evenement bieden, die ze de afgelopen jaren gewend waren. Zo zijn er extra handen nodig voor het opbouwen van de tent, de inrichting van het evenemententerrein en hand- en spandiensten op de dag van het evenement zelf.

Ben jij 1 of meerdere dagen beschikbaar in de periode van: 3 tot en met 8 augustus 2022? Heb jij interesse om ons te helpen tijdens de Boerendag Rijsbergen op de eerste zaterdag van augustus? Stuur een e-mail naar info@boerendagrijsbergen.nl of bel met: 06-12235707 (Riet Hereijgers)

Foto: Erwin Martens