Op deze dag worden de oldtimer tractoren en de stationaire motoren weer in het zonnetje gezet tijdens de Boerendag in Rijsbergen. Deze zullen  geplaatst nabij de grote tent.

Het zijn er weer heel wat en de deelnemers komen van heinde en verre voor deze dag. De leeftijden van de tractoren variëren van 44 jaar tot 70 jaar.

Ook de stationaire motoren zijn 50 jaar of ouder en worden samen met pompjes of aggregaten gedemonstreerd en zeker de moeite om te zien. Hier willen we graag op in spelen, door werktuigen en machines voor grondbewerking tentoon te laten stellen. Denk hierbij aan cultivators, ploegen, grondschuif , kranen en herders etc.

Ook is dit jaar weer een speciaal thema en wel van het tractor merk SCHLÜTER die een speciale aandacht  krijgen. Van dit merk zijn er behoorlijk wat gemaakt en velen zijn naar Nederland gehaald om het zware werk te doen.

NIEUW dit jaar, De minitrek. Kleine tractoren die een sleepwagentje voort trekken.

Tevens is er de mogelijkheid om je tractor te testen d.m.v. een aantal trek sleeën. Zeker is mooi hoe de techniek in de jaren is vernieuwd en verbeterd. Dit is op zo’n dag goed te aanschouwen. Ook word u verwend met nostalgische muziek en optredens van verschillende dansgroepen en optredens nabij gelegen aan het terrein van de oude  tractoren.

Voor een goed verloop van de opgaves  is het inschrijfformulier hieronder te vinden. Volg de instructies op de site. Het is nu alleen nog mogelijk om jezelf op te geven via de website. Wij hopen u te ontmoeten op ons gezelligste dagje uit in Rijsbergen.                                                                   

Deelnemers:

Informatie voor deelnemers

– Inschrijfformulieren:

    • De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. U bent van harte welkom als bezoeker op de Boerendag in Rijsbergen